Christoffer Aagaard Melson

Folketingsmedlem for Venstre valgt i Sydjyllands Storkreds

Mærkesager

17. oktober 2022

Det skal være lettere at starte og drive virksomhed i danmark

Jeg ønsker mig et samfund, hvor det er muligt med hårdt arbejde at få en bedre tilværelse og nå̊ sine drømme. Bureaukrati, regler og et uintelligent skattesystem, gør det unødigt svært for særligt iværksættere og små̊ virksomheder i dagens Danmark.

Verdens bedste sundhedsvæsen

Få ting har større betydning har større betydning end vores sundhed. Bliver man syg, skal man have en god behandling – uanset, hvor man bor i landet. Jeg går til valg på en fortsat styrkelse af vores sundhedsvæsen – herunder en styrkelse af patienternes rettigheder. 

Vi kan ikke være tilfredse før vi har verdens bedste sundhedsvæsen. 

Mennesket før systemet

Mennesker er forskellige. Derfor skal tilbuddene i den offentlige sektor tage udgangspunkt i den enkeltes drømme og behov i stedet for "one size fits all- tilgangen", som desværre stadig er alt for udbredt.

Jeg tror på, den enkelte familie ved bedst, hvad der er det rigtige for deres barn, og at den ældre ved bedst, hvad der giver ham eller hende et godt liv i sine sidste år.

Syd- og sønderjyllands stemme på Christiansborg

Som valgt i Sydjyllands Storkreds, er det vigtigt for mig at repræsentere vores område. Jeg kæmper for at skabe vækst, udvikling og muligheder i vores del af landet.  Det kræver blandt andet, at vi får forbedret infrastrukturen, for sikret bedre uddannelsesmuligheder og får sikret bedre rammevilkår for vores fødevareerhverv.